Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Lukasz Pec (1497 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
traveleroslo napisał:
jestescie zajebisci postonabijacze hehe czlowiek pyta sie o prace zjebka, chce dac prace jeszcze wieksza zjebka... ciezko Wam dogodzic

Będę mało obiektywny w swojej wypowiedzi w stosunku do Ciebie.
Uważam że lepiej nabijać posty nieszkodliwymi głupotami niż udzielać błędnych informacji narażając innych na straty.
500kr to nie majątek, ale jesteś bardziej zajebisty niż my postonabijacze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Nie zastanawiając się też tak pomyślałem,jednak wezmy poprawkę,że to takie lapidarne ogłoszenie,że jest chyba na MN inne miejsce na "dam pracę"
No i niektórzy chcieliby od razu umowę na stałe na rok,z mieszkaniem,itd,ale kto zechce to i tak zadzwoni.
Ja np chciałbym ale się wstydze,obecnie pracuję więc może jakby można było to na1/4 etatu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
czyli okazuje się że to praca za 500kr czy się myle GRZES203
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
toja napisał:
czyli okazuje się że to praca za 500kr czy się myle GRZES203

Moja wypowiedź skierowana była do kolegi traveleroslo i dotyczyła jego wypowiedzi a nie oferty pracy z którą nie mam nic wspólnego tak samo jak reszta towarzystwa która wypowiedziała się w tym wątku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
No tak ale jest przecie na MN miejsce na info "dam pracę"
Ja bym chciał,ale mógłbym tylko na 1/4 etatu wieczorami- lubię nocne życie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Nie ja przepraszam za powtarzanie się,ale ucieło mi wcześniej połączenie a po powrocie nie było tego wcześ postu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bumell napisał:

Ale za tą przyjemnośc trzeba zapłacic,o czym pisał dzisiaj kzk.Niestety,temat szybko wyparował Dzieje się coraz ciekawiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
bumell napisał:

bumell to też możesz dać śmiało ofertę w ogłoszeniach towarzyskich na 1 4 etatu
a nawet stawkę dac wyzszą odpowiednio do kwalifikacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
Grzes203 napisał:
traveleroslo napisał:
jestescie zajebisci postonabijacze hehe czlowiek pyta sie o prace zjebka, chce dac prace jeszcze wieksza zjebka... ciezko Wam dogodzic

Będę mało obiektywny w swojej wypowiedzi w stosunku do Ciebie.
Uważam że lepiej nabijać posty nieszkodliwymi głupotami niż udzielać błędnych informacji narażając innych na straty.
500kr to nie majątek, ale jesteś bardziej zajebisty niż my postonabijacze

Nie mowilem ze jestem bardziej zajebisty... nie kumam tylko , czemu zawsze musicie'' zainfekowac'' temat???
Rozumiem ze to jest nieszkodliwe itd itp... i nie umniejszam Wam rad jakie udzilacie ... ale ja tez czesto sie nudze w domu jak Wy i przegladam niektore posty, i nie znajduje ani jednego w ktorym jest mowa chocby w 30 procentach na temat w sumie ma to swoj urok niczym komunikator , ale czasem jest to dosc drazniace
a co do tych 500nok , nie mam pojecia co masz na mysli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Bumell,a co Ty byś chciał robic,w ramach tej wieczornej pracy,bo ja co wieczór mam ten sam problem.Kładę się do łóżka i przed snem jakieś 15-20 minut czytam książkę,a potem nie ma kto mi światła zgasic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok